Routeplein.nl

Online platform voor fietsroutes

Het Routeplein is een platform voor het delen en ontdekken van nieuwe fietsknooppuntroutes die door onze hechte groep gebruikers en fietsvriendelijke partners zijn toegevoegd. Alle routes maken gebruik van het fietsknooppuntennetwerk in Nederland en België.  Het Routeplein is  ontwikkeld als ondersteunend platform voor de gebruikers van de door ons ontwikkelde Fiets!-app met als doel het creëren van een plek waar u en andere recreatieve fietsers de leukste routes met elkaar kunnen delen. Om meer te bieden dan alleen een platform waar routes gedeeld kunnen worden is Stoneroos een samenwerkingsverband aangegaan met een aantal partners. Regio Arnhem Nijmegen, TOP Zuid-Holland, VVV Zeeland, Gemeente Teylingen e.a. bieden een tiental kwalitatieve routes aan via het Routeplein. 

Dat het platform een gigantisch succes is staat al vast. Sinds de start zijn er al ruim 2500 kwaliteitsroutes geplaatst met een totaal van 217986 aan kilometers. Afgelopen jaar hebben wij om de user experience ervaring te verbeteren het platform geheel op de schop genomen en hebben we ervoor gezorgd dat routes nu nog makkelijker gevonden kunnen worden. Dit hebben we gerealiseerd door een verbeterde zoekfunctie en een overzichtelijk design. Verder hebben we het platform zo opgebouwd dat ongeacht op wat voor device onze gebruikers zitten, het platform optimaal presteert. 

Om onze achterban helemaal te supporten om lekker te gaan fietsen zijn we ook gestart met een webshop die zich volledig richt op het ondersteunen van de recreatieve fietsers tijdens hun fietstocht. 

 

Client:

  • Internal Project

Our services:

  • Concept Development
  • Front-End Development
  • Interaction Design
  • Interface Design