Is there a career below that suits you? Stoneroos is always looking for smart innovative developers, artistic designers or creative concept developers, so don’t hesitate to send us your resumé.

EPG Data Medewerker

EPG Data Medewerker

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, bij ons is het altijd showtime. Hier hoef je geen saaie dagen te verwachten. Wij staan altijd klaar om er een echt spektakel van te maken. Onze opdrachtgevers verwachten immers niet anders. Ze rekenen op ons om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.


Samen met meer dan 4.500 mensen ondersteunen wij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Je hoeft dus niet te verwachten dat je bij ons altijd op dezelfde plek zit.


EPG Data Medewerker

Ben jij een wandelende televisie-encyclopedie en ben je niet voor de buis weg te slaan? Ongevoelig voor vierkante ogen en op de hoogte van alles wat er op de Nederlandse tv te zien is? Ben je een doorzetter, gedisciplineerd en hou je van zelfstandig werken? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken voor onze functie van EPG-data Medewerker. Samen met een team van overwegend jonge media- en ICT-professionals zorg jij ervoor dat alle televisieprogrammering er vlekkeloos uit komt te zien.


Jouw rol…

Als EPG-data Medewerker ga je aan de slag om de tv-programmering zo nauwgezet mogelijk in orde te maken. Jij controleert en redigeert programmagegevens en vult deze aan. Je bent als editor een onmisbare schakel tussen de tv-kanalen en de klant. Jouw werk wordt immers veelvuldig gebruikt door televisiekijkers die de tv-gidsen op tablets, telefoons en computers zullen openen. Het is daarom jouw taak om zo precies mogelijk de producten van alle grote zenders in Nederland weer te geven.


Ben jij…

… iemand die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken met ICT-collega’s? Iemand die de mediawereld altijd al interessant heeft gevonden..?


En daarnaast:

  • Voor 18 uur in de week beschikbaar bent;
  • Zeer nauwkeurig en oplettend bent;
  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding hebt (bijvoorbeeld in richting van communicatie, media, journalistiek, informatie, marketing of ICT);
  • Interesse hebt voor het tv-aanbod en veel afweet van programmering;
  • Goed zelfstandig kan werken?


Wat kun je verwachten?

Wij bieden een leerzame baan in een open en collegiale werksfeer. Je werkt in een gemotiveerd team van jonge professionals en je wordt goed begeleid tijdens je inwerkperiode. Daarnaast krijg je een uitgelezen kans om een carrière te beginnen in de mediawereld, waarbij je direct terechtkomt in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Je krijgt kansen je verder te ontwikkelen en sterker nog; dit stimuleren we zelfs! Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst is in principe voor een half jaar, maar er is zeker mogelijkheid tot contractverlenging. Meer informatie is trouwens te vinden op www.epgdata.tv.


Interesse?

Durf jij je aan te sluiten bij onze familie? Ben jij net zo gedreven, vol passie en met focus op technische innovatie? Wil jij ook dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet als de dag er voor? Stuur dan je CV met een naar werkenbij@nepgroup.com. Tot snel!