Back

Stoneroos in the media: “Apple TV as an alternative to traditional set-top boxes”

Again the white labeled OTT NOW! TV Solution by Stoneroos is mentioned in the media, proving the capacities of this off-the-shelf Multi Platform TV Solution as the way to jump-start OTT TV services.“Apple TV ter vervanging van set-top box geeft vliegende start in OTT markt.
Sommige OTT platforms, zoals NL ziet en T-mobile in Nederland, bieden de Apple box (nog) niet zelf aan maar bieden alleen de mogelijkheid aan om hun on demand en live programmering via Apple TV te kijken. Dit is een goedkope manier om je OTT dienst in de markt te zetten. Het Nederlandse bedrijf Stoneroos levert ‘white label’ applicaties om OTT aanbod zonder set-top box via Apple TV aan te bieden.”


Read full article here: Screenforce.nl (Dutch)