Back

OTT NOW! in Broadcast Magazine

BM over OTT NOW!

Source: www.broadcastmagazine.nl

OTT NOW! by Stoneroos is featured by Broadcast Magazine in an article. Broadcast Magazine is one of the most informative and respected magazines about the Dutch television scene and everything connected with it.

Curious about the article? Click to read! (Dutch only)

Stoneroos lanceert white-label OTT Now product

Stoneroos lanceert OTT NOW!, een white-label, à la carte product voor OTT-services. Het pakket bevat features als live- en catchup-tv, on demand library, download now and download later, smart search, een tv-gids, ouderlijk toezicht, picture-in-picture, chromecast, airplay en promotional area’s. De features zijn à la carte beschikbaar en de vormgeving kan eenvoudig worden aangepast aan de huisstijl.

Stoneroos presenteert OTT Now tijdens IBC2017 in Amsterdam. OTT Now is niet afhankelijk van platformen, heeft een aanpasbare interface, kan worden gekoppeld aan bestaande infrastructuren en heeft integratie van third-party oplossingen (Api’s, EPGdata, Players, DRM). Met EPGdata, een dochterbedrijf van Stoneroos, kunnen we ook uitgebreide EPGdata leveren met afbeeldingen en accurate en rijke programma-informatie voor een complete gids.

OTT NOW! is beschikbaar op verschillende devices, waaronder PC’s en laptops, Android, iOS-apparaten, Apple TV4 en Android TV. De backend bevat ook mogelijkheden voor integratie van subscribtion management services van derden. Stoneroos leverde op de Nederlandse markt in de voorgaande jaren voor uiteenlopen klanten OTT-applicaties, waaronder de NPO, Glashartmedia (Telfort), Vodacom SA en voor KNIPPR van TMNL.

Bron: Stoneroos/BM