contact

Videotheek op tablets

Films kiezen en kijken!

Klanten van Glashart Media en Telfort kunnen nu op hun tablet films en series zoeken in de on demand videotheek en deze op hun tv bekijken. De fraaie door Stoneroos ontworpen en ontwikkelde videotheek met content van Videoland is toegevoegd aan de iOS en Android tablet apps, waarmee het onder andere al mogelijk was om live tv te kijken, de settopbox te bedienen en om als programmagids te gebruiken.

 

Stoneroos heeft haar eigen EPGdata.tv product gecombineerd met een on demand catalogus waardoor deze nu als een nog completere oplossing aangeboden kan worden. De modulaire app is een white label product van Stoneroos; de TV Companion App. Door de soepele navigatie en heldere design van deze app kunnen gebruikers nu eenvoudig hun favoriete film of serie vinden en deze afspelen op de tv. Het zoeken naar films en series was eerder alleen mogelijk op de interface van de tv zelf.

 

De samenwerking tussen Stoneroos en Glashart Media gaat ver terug. Stoneroos was eerst verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ontwerpen van de settopbox tv-interface. Later werd dit uitgebreid met de app voor tablets die kon communiceren met de settopbox middels een door Stoneroos ontwikkelde mobiele API. Hierdoor kwam er onder ander de mogelijkheid beschikbaar om live én on demand tv te pauzeren, af te spelen en om te zappen. Daarnaast gebruiken alle Glashart Media producten de verrijkte EPGdata van Stoneroos. In deze EPGdata, afkomstig van Stoneroos' EPGdata.tv-merk, worden alle diensten en producten zoals afbeeldingen, social media links en andere relevante informatie meegestuurd. 

 

Met de toevoeging van de on demand videotheek in de app gaat de samenwerking tussen Glashart Media en Stoneroos weer een stapje verder en is de app nög completer geworden!

Onze diensten:
Concept Development
Interaction Design
Interface design
Software Development