contact

Glashart Media tablet apps

Maakt het iTV product compleet

Na de succesvolle ontwikkeling van het iTV product van Glashart Media, bestaande uit een compleet tv-menu, EPG, recorder en verschillende interactieve apps, heeft Stoneroos een tablet app voor iOS (iPad app) en Android bedacht en uitgewerkt.


Met de tablet apps kunnen klanten van Glashart Media, waar ze ook zijn, hun settopbox bedienen en beschikken over een uitgebreide programmagids met een door Stoneroos gepatenteerde user interface. Het is ook mogelijk om te zappen, live TV te pauzeren, (op afstand) opnames te beheren en herinneringen in te stellen. Sinds versie 2.0 kan ook live TV op de tablets zelf worden gekeken en is er de optie om programma's te delen met vrienden via social media of e-mail.


De verbinding tussen de tablet apps en de settopbox gaat via een Mobiele API, eveneens ontwikkeld door Stoneroos. Klanten van Glashart Media vragen via de instellingen van hun settopbox eenmalig een verbindingscode op en voeren deze code in op hun tablet apps, vervolgens hebben ze overal toegang tot hun settopbox.

Onze diensten:
Concept Development
Interaction Design
Interface design
Software Development