KNIPPR iOS & Android apps

KNIPPR nu echt los

TV kijken op mobiel en tablet

Alle live programma’s gebundeld

Eenvoudig en snel de favoriete live programma’s bekijken kan de gebruiker via het overzichtelijke TV Kijken scherm. Hier staan alle favoriete zenders verzameld, maar ook alle zenders waarop de gebruiker is geabonneerd én de zenders waar de gebruiker juist niet op is geabonneerd. Dit laatste is om de gebruiker te kunnen tonen welke programma’s er worden uitgezonden op de niet geabonneerde zenders die mogelijk wel interessant zijn om toch aan te schaffen. Als de gebruiker beslist om ze zender via de e-shop aan te schaffen kan deze direct worden bekeken in de app.

Nooit programma’s missen

We hebben ingebouwd dat de KNIPPR app laat weten wanneer een programma begint, maar ook wanneer het nog maar 24 uur beschikbaar is als on-demand item.

Snel favoriete programma’s vinden

Uiteraard mag een goede zoekfunctionaliteit niet ontbreken. De zoekresultaten worden op basis van datum gepresenteerd zodat de gebruiker snel weet welke programma’s en/of afleveringen al te bekijken zijn. Komt een programmatitel op een dag meerdere keren voor dan wordt deze gebundeld en als één resultaat weergegeven om de zoekresultaten zo overzichtelijk mogelijk te houden. De afzonderlijke afleveringen van een gebundeld zoekresultaat zijn te bekijken als deze wordt geselecteerd door de gebruiker.

Het KNIPPR account onder handbereik

Tegenwoordig willen klanten alles online en persoonlijk regelen, dus ook de samenstelling en duur van het tv-aanbod. In de speciaal ontwikkelde MijnKNIPPR-omgeving kan de klant zijn abonnement pauzeren en stoppen, zijn zenderpakket per maand aanpassen, inzicht krijgen in de facturen, zijn apparaten beheren en natuurlijk zijn persoonlijke informatie bijwerken. Hiervoor werd, weer in samenwerking met het product design team van KNIPPR, een responsive frontend ontworpen en ontwikkeld die aan de achterkant door ons werd gekoppeld aan de Subscriber- en Billing-Managementsoftware.

KNIPPR Android en iOS apps

Beschikbaar voor Android en iOs devices

We zijn er trots op dat we samen met de teams van KNIPPR en Ericsson deze apps hebben kunnen ontwerpen en ontwikkelen. Door onze ervaring in het creëren van TV-apps en de ruimte die we kregen om nieuwe ideeën toe te passen was het realiseren van de apps een behoorlijke uitdaging. Uiteindelijk heeft dit wel geleid tot een Next-gen TV-product waarmee de lat voor TV-apps een stuk hoger is gelegd, zowel op technologisch, UI en UX gebied maar zeker ook door de manier waarop KNIPPR de markt wil opschudden.

KNIPPR web app en Apple TV app

Show Project

Andere KNIPPR apps:

OTT NOW!

Dit project is gemaakt met OTT NOW!

Door gebruik te maken van OTT NOW! apps kon KNIPPR op meerdere devices snel gerealiseerd en gelanceerd worden.

Ook snel de markt op met uw TV service of video aanbod?

Klant:

  • KNIPPR
  • T-Mobile

Onze diensten:

  • Back-End Development
  • Front-End Development
  • Interaction Design
  • Interface Design
  • Visual Design