contact

Met onze bundel aan OTT TV producten en diensten helpen we een groot publiek te bereiken, een nieuwe televisie beleving te creëren en een consistente UX over meerdere platformen te leveren.


Wij zijn in staat om alle soorten metadata bronnen zoals DRM-oplossingen, players, betaalsystemen te integreren. Heeft u nog geen keuze gemaakt, dan adviseren wij u graag in het kiezen van de juiste!


Neem hieronder een kijkje bij onze producten en diensten:

De Web TV app van Stoneroos is in staat om boven elk type player een stijlvolle en gebruiksvriendelijke User interface te leggen die voldoet aan alle wensen van nu en de toekomst.

Meer informatie op de WebTV app pagina

Met de modulaire TV Companion App van Stoneroos zijn verschillende implementaties mogelijk: van tv-gids tot uitgebreide afstandsbediening.

Meer informatie op de TV Companion app pagina

De Apple TV app maakt het mogelijk om Over The Top (OTT) on-demand en Live televisie te kijken. De User Interface (UI) is volledig in lijn met de GUI richtlijnen van de Apple TV zelf, voelt intuïtief en is kinderlijk eenvoudig in gebruik.

Meer informatie op de Apple TV app pagina

Verrijk de televisie ervaring van uw klanten met onze volledige EPGdata. De haarscherpe afbeeldingen en accurate en rijke programmagegevens vormen een volledige entertainmentgids die een toevoeging is voor elk platform en device.

Naar de EPGdata.tv website voor meer informatie

Wij kunnen u helpen met het hosten van uw OTT dienst om de servers van Amazon. Wij geven advies bij de initiële component- en architectuurkeuze en werken daarna de Proof of Concept voor u uit.
Samen met u stellen wij een eerlijke business case op inclusief de bijbehorende kosten-/batenanalyse. Zo weet u vooraf wat AWS voor u kan betekenen.

Meer informatie over onze Hosting & Services

Ons team van designers en developers staat klaar om u te ondersteunen van concept tot lancering. Ook na de lancering kunnen wij uw OTT dienst blijven ondersteunen met UX-design aanpassingen, het blijven optimaliseren en updaten van de apps en service bieden bij alle hosting en integratie vraagstukken.


Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.