contact

Video: Hoe werkt de streaming tv-dienst KNIPPR van T-Mobile?

10 februari 2017

Mooie video die KNIPPR, de kabelvrije interactieve tv dienst ontwikkeld door Stoneroos, duidelijk uitlegt.

 Bron: Bright

Terug naar boven

iCulture noemt Knippr beste Apple TV-app van 2016

20 januari 2017

Televisiekijken gaat in veel huishoudens nog steeds via een tv-box die je van je provider krijgt. Vaak is dit traag en omslachtig. De nieuwe televisiedienst Knippr wil hier een einde aan maken.

Behalve het feit dat je met de dienst zelf je zenders kunt samenstellen, is er ook een erg sterke Apple TV-app van Knippr beschikbaar. De Apple TV-app van Knippr, ontwikkeld door Stoneroos uit Hilversum, laat je makkelijk en snel televisiekijken. De beeldkwaliteit is meer dan prima en hoewel het via internet gaat, hoeft de app nauwelijks te laden of de beeldkwaliteit aan te passen.

Het zappen met de Siri Remote gaat razendsnel en je kunt ook programma’s terugkijken via de tv-gids of opzoeken via de zoekfunctie. Op het randje van 2016 kreeg de app nog ondersteuning voor vooruit- en terugspoelen, een functie die op dit moment nog alleen op de Apple TV werkt. Handig als je net het begin van een programma gemist hebt of een bepaald stuk terug wil zien. Dit is televisiekijken anno 2016.

Lees het volledige artikel hier.Bron: www.broadbandtvnews.com

Terug naar boven

KNIPPR Apple TV 4 app winnaar iCulture award 2016

19 januari 2017

Wij zijn erg trots om te kunnen melden dat de KNIPPR Apple TV 4 app winnaar is van de iCulture award in de categorie 'Beste Apple TV-app 2016' op de toonaangevende website iCulture.nl!

De KNIPPR app voor de nieuwste generatie Apple TV is ontworpen en ontwikkeld door Stoneroos.
Door de mogelijkheden van de vierde generatie Apple TV te benutten konden we de eerste Apple TV4-app ontwikkelen voor een tv-aanbieder in Nederland. Deze app heeft dezelfde functionaliteiten die ook aanwezig zijn in de webplayer: live en uitgesteld kijken, een snelle en gebruiksvriendelijke tv-gids (gepatenteerd door Stoneroos en een serieus alternatief voor de door Rovi gepatenteerde gridview tv-gids) en een zoek functionaliteit.

Bij deze willen we ook graag het team van KNIPPR bedanken voor de samenwerking!

Meer informatie over ons werk voor KNIPPR is hier te vinden.


Terug naar boven
< 
1 
2